ipad

iPad är som en dator fast i en lite annorlunda form. Med den här kan du läsa och surfa på nätet, spela spel eller sköta ditt jobb. Det är ett perfekt verktyg för hela familjen. Dessutom är den otroligt smidig att bära med sig i en väska var du än befinner dig. Den är även utrustad med en kamera och har lång batteritid.Apple är det amerikanska företaget som tillverkar iPad och det är på apple.com du får direkt information om produkten. Någon närmare presentation av Apple behövs inte eftersom det är ett välkänt namn världen över. Den första iPaden lanserades 2010 och sedan dess har det skett flera uppgraderingar av den smarta surfplattan, senaste modellen heter iPad Pro och släpptes 2017 och innehåller en mer avancerad teknik.

Specifikationer

Vissa av dagens iPads kommer med en speciell penna som underlättar din vardag. Istället för att behöva trycka med ditt finger hela tiden kan du använda en slags penna. Du kan även skriva med den om du skulle önska. Vissa av Apples iPads är lika kraftfulla som en dator men betydligt mer smidiga att hantera och ha med sig överallt.

ProMotion

Vissa av modellerna har en funktion som kallas för ProMotion. Det betyder att alla filmer och videos som du ser kommer att flyta på fantastiskt. Du märker verkligen skillnad mot andra surfplattor på marknaden. Dessutom kan du spela olika spel utan att vara rädd för att det ska hacka eller exempelvis förstöra spelupplevelsen på något sätt. Detta märks också vid användning av pennan.

Att köpa en iPad

iPad är oftast mycket dyrare i pris i jämförelse med surfplattor från andra tillverkare. När du köper en iPad ska du alltså se det som en investering. Den körs på iOS-system, vilket betyder att du kan ha samma apple-konto som till din MacBook eller iPhone. En iPad har många olika färdigheter och är gjord med hög kvalitet och är klart värd pengarna.